Toolkit

Zeeuws-Vlaanderen is de beste plek is om op te groeien! Daar zijn we trots op en dat dragen we met plezier uit. Of we nou werkzaam zijn in opvang, onderwijs, zorg of overheid: ons doel is zorgen voor kwalitatief hoogwaardige kindvoorzieningen in deze regio. Op deze pagina vind je verschillende downloads die je kunt inzetten om onze kindvoorzieningen te promoten. Heb je vragen? Mail dan naar info@kindinzeeuwsvlaanderen.nl.

Downloads

Flyer aanbod Zomer-VVE (voor peuters met VVE-indicatie) Flyer met uitleg wat Zomer-VVE aanbod inhoudt en voor wie het bestemd is (juni 2020). 

Uitingen ivm maatregelen corona

De flyers over noodopvang voor ouders/verzorgers en voor de kinderopvanglocaties en scholen en social media uitingen met deze info zijn opgenomen in deze toolkit. Ook andere uitingen die van toepassing zijn, vind je hier terug. 

Omdat vanaf 11 mei het basisonderwijs en speciaal onderwijs weer van start gaat, heeft de Rijksoverheid een toolkit ontwikkeld voor gemeenten, verkeersregio's en scholen. Hiermee kunnen zij het op gang komende verkeer wijzen op de geldende maatregelen om die verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De toolkit bevat verschillende formaten posters, spuitsjablonen en social media posts en is vrij te gebruiken. Download de tools uit deze toolkit hier

Downloads

Poster kinderopvang Gezondheid en veiligheid

poster gezondheid en veiligheid kinderopvang Zeeland

Flyers Noodopvang

Uitingen social media kanalen Noodopvang

Er zijn diverse afbeeldingen gemaakt die je kunt gebruiken op Facebook, LinkedIn en Instagram. Hieronder vind je de afbeeldingen; als je op de afbeelding klikt kan je hem downloaden. 

Facebook

       
 

       
 


 

LinkedIn

      

      

 

Instagram

       

       

 

Algemene downloads


Brochure voor ouders
: uitleg over kindvoorzieningen 0-12 jaar


Inlegvel brochure voor ouders: overzicht met kindvoorzieningen in de drie Zeeuws-Vlaamse Gemeenten: Hulst, Sluis en Terneuzen

Poster: wervende poster Zeeuws-Vlaanderen, de beste plek om op te groeien, op A2 formaat met aankondiging van de website www.kindinzeeuwsvlaanderen.nl
Flyer: klein formaat van de poster


Logo pdf: pdf logo van Zeeuws-Vlaanderen, de beste plek om op te groeien
Logo png: png logo van Zeeuws-Vlaanderen, de beste plek om op te groeien

Regio deal ' Zeeuwen zelf aan zet': Hier vind je het uitgewerkte plan van de regiodeal.

Video: Bekijk hier de video over de website www.kindinzeeuwsvlaanderen.nl . Kinderen vertellen wat zij zo fijn vinden aan het opgroeien in Zeeuws-Vlaanderen! 

Communicatie/teksten over de nieuwe website kindinzeeuwsvlaanderen.nl