Basisschool 4-12 jaar

De kracht van ons onderwijs en buitenschoolse opvang

Wist je dat Nederlandse kinderen zich op school het fijnst voelen en dat ze tot de gelukkigste kinderen ter wereld behoren? En dat het Nederlands onderwijs in de top 10 staat van heel de wereld?

Natuurlijk zijn we daar trots op! De voorzieningen in basisscholen en lokalen in Zeeuws-Vlaanderen voldoen aan de hoogste kwaliteiteisen en de juffen en meesters horen tot de best opgeleide leerkrachten. Onze teams van leerkrachten en pedagogisch medewerkers zorgen ervoor dat je kind zich optimaal ontwikkelt.

In Zeeuws-Vlaanderen zijn er veel basisscholen te vinden; 
zoek naar een basisschool in de gemeente of kern van jouw keuze.

Buitenschoolse opvang

Ook voor of na school is er vaak opvang nodig voor je kind. Het is belangrijk dat je kind de schooldag ontspannen begint; de voorschoolse opvang op diverse locaties bieden veel mogelijkheden. En als zo’n lange schooldag erop zit, is het belangrijk dat je kind zijn zinnen kan verzetten, rustig wat kan drinken en eten, een boekje lezen of juist lekker buiten kan spelen en ravotten. De locaties die buitenschoolse opvang (BSO) bieden in Zeeuws-Vlaanderen bieden een gevarieerd programma met focus op bewegen, gezondheid en aandacht voor elkaar. 

Zoek hier een voorschoolse of naschoolse opvang bij jou in de buurt