Gemeente Hulst

Woon je in Hulst of in één van de kernen en ben je op zoek naar opvang, onderwijs of buitenschoolse opvang voor je kind? We hebben alle mogelijkheden voor je in kaart gebracht in de Gemeente Hulst. Er zijn volop mogelijkheden! Kies een locatie in Hulst, Clinge, Graauw, Hengstdijk, Heikant, Kloosterzande. Lamswaarde, Nieuw-Namen, St. of Vogelwaarde.

In diverse kernen zijn er Startgroepen. In Nieuw Namen, Clinge, St Jansteen, Hulst en Heikant zijn momenteel Startgroepen. Meer weten? Informeer naar de mogelijkheden (telefoon:  0115-612368, e-mail: info@kinderopvangzvl.nl).

Zoek snel een locatie voor opvang of onderwijs in Gemeente Hulst 

Kinderopvang, peutergroep, basisonderwijs, voortgezet onderwijs of buitenschoolse opvang in Gemeente Hulst? Je vindt het hier!

Daarnaast zijn er gastouders actief in de Gemeente Hulst. De bemiddeling hiervoor loopt via gastouderbureaus. Deze vind je ook in het kaartje. In de Gemeente Hulst zijn er drie gastouderbureaus actief: Kinderopvang Zeeuws-Vlaanderen, ViaViela en 4kids.

Op zoek naar een locatie in de buurt voor opvang of onderwijs van je kind? We helpen je graag!  Vink aan wat je zoekt, kies een kern en dan zie je een overzicht van alle locaties die aan de selectie voldoen. Daarnaast krijg je een kaartje te zien waarop je alle locaties ziet. 

Resultaten