Gemeente Sluis

Woon je in Sluis of in één van de kernen en ben je op zoek naar opvang, onderwijs of buitenschoolse opvang voor je kind? We hebben alle mogelijkheden voor je in kaart gebracht in de Gemeente Sluis. Er zijn volop mogelijkheden! Kies een locatie in Oostburg, IJzendijke, Sluis, Cadzand, Groede, Breskens, Schoondijke en Nieuwvliet.

In diverse kernen zijn er Startgroepen. In Cadzand, Eede, Sluis en Aardenburg zijn momenteel Startgroepen. Meer weten? Informeer naar de mogelijkheden (telefoon:  0115-612368, e-mail: info@kinderopvangzvl.nl).

Zoek snel een locatie voor opvang of onderwijs in Gemeente Sluis

Kinderopvang, peutergroep, basisonderwijs, voortgezet onderwijs of buitenschoolse opvang in de Gemeente Sluis? Je vindt het hier!

Daarnaast zijn er gastouders actief in de Gemeente. De bemiddeling hiervoor loopt via gastouderbureaus. Deze vind je ook in de zoekmodule. In de Gemeente Sluis zijn er drie actief: Kinderopvang Zeeuws-Vlaanderen, Oma van Roodkapje en 4kids.

Op zoek naar een locatie in de buurt voor opvang of onderwijs van je kind? We helpen je graag!  Vink aan wat je zoekt, kies een kern en dan zie je een overzicht van alle locaties die aan de selectie voldoen. Daarnaast krijg je een kaartje te zien waarop je alle locaties ziet. 

Resultaten