Congres: ’Stap eens in elkaars wereld’

Op 30 maart jl vond ons congres: ’stap eens in elkaars wereld’ plaats. Een congres voor professionals uit jeugdzorg, kinderopvang, onderwijs en gemeenten. Via deze weg willen we u bedanken voor uw komst en beeldmateriaal met u delen. Graag geven we een vervolg aan dit congres en daarom willen we u vragen om kort uw mening over het congres te delen in een vragenlijst onderaan deze pagina. We kunnen dan de volgende bijeenkomsten nog beter afstemmen op de wensen van de deelnemers.

Lezing van Bert Wienen

Hierbij vindt u de video van de inspirerende lezing van Bert Wienen. Laat deze lezing nog eens op u inwerken, wellicht hoort u weer nieuwe dingen. Schroom ook niet om de lezing met uw collega’s te delen. Zo kunt u er samen nog eens over napraten.
 

Fotowedstrijd

Op het congres was er een fotobooth aanwezig. Hierbij had u de mogelijkheid om op de foto te gaan met iemand uit ‘een andere wereld’. De leukste 2 foto’s konden een dinerbon ter waarde van € 100,- van ’t Zusje winnen. We hebben inmiddels 2 winnaars geselecteerd. 1 van deze winnaars heeft de bon zelfs al verzilverd!

Volgende editie

Dit congres werd georganiseerd in het kader van de Zeeuws-Vlaamse ontwikkelagenda ‘Rondom het Kind’. Hou zeker onze kanalen in de gaten voor onze volgende bijeenkomsten en alle ontwikkelingen in de regio.


Jouw feedback!

Graag horen we van je hoe je het congres hebt ervaren! Vul het formulier in om ons van feedback te voorzien zodat we dit kunnen meenemen voor evenementen in de toekomst. Alvast bedankt.