De Grenzeloze school | de Kraamkamer van Zeeuws-Vlaanderen

Begin november kwamen beide partijen samen om ideeën uit te wisselen. Henk de Koeyer, projectleider van de Grenzeloze school, vertelt het volgende over de bijeenkomst:

"De reacties over de hele dag waren positief, veel herkenning! Aan beide zijden van de grens zijn we veel met hetzelfde bezig en in België wordt gebruik gemaakt van veel Nederlandse methodes. Het was een positieve sfeer van ontmoeten en er is zeker de behoefte om een vervolg aan deze bijeenkomst te geven, om elkaar nog beter te leren kennen. Op deze manier kunnen we gebruik maken van elkaars expertise."

Een vervolg op deze bijeenkomst kan na dit succes natuurlijk niet uitblijven! Daarom wordt in januari een nieuwe bijeenkomst georganiseerd, waar ook specifiek aandacht zal zijn voor de organisatie van kinderopvang in Nederland én België.

Wil je meer weten over de Grenzeloze school? Bekijk dan onderstaande video waarin verschillende betrokkenen uitleg geven over wat de Grenzeloze school inhoudt en welke mogelijkheden dit biedt aan beide kanten van de grens.

Bekijk hier de video over de Grenzeloze school!